al-brian_8740

200.000 kr. til handikapfestival
Endnu engang vælger vi hos RAF Motors i samarbejde med Hyundai Danmark, at støtte op omkring handicapfestivalen. Sølundfestival som er verdens største musikfestival for udviklingshæmmede og har de seneste år være truet af lukning.

“Vi er glade for vi kan være med til, at støtte op om dette herlige projekt, hvor de handicappede virkelig kan få lov at boltre sig. For mange er disse dage årets højdepunkt. Så vi er blot glade for, at kunne hjælpe til, i samarbejde med Hyundai” – Per Kirkegaard.

Det kom sidste år som lidt af et chok for formanden for Sølund Festival Lasse Mortensen, da Per Kirkegaard, indehaver af RAF Motors i Horsens, valgte at donere 200.000 kr. samt ekstra 50.000 kr. til tøj til den hårdtprøvede handicapfestival.

En begejstret festival arrangør
Derfor var begejstringen også særlig stor for Lasse Mortensen, da han blev bekendt med at RAF Motors igen i 2015 sender 200.000 kr. afsted mod festvalen. ”I en tid hvor mange ting ikke er gået vores vej i forhold til festivalen, er det dejligt at mærke en så markant opbakning. Det sikrer os arbejdsro til at gøre det vi allerhelst vil; nemlig at give de mange skønne mennesker på festivallen en fed oplevelse de altid vil huske” siger Lasse Mortensen.

Ligesom de foregående år holder RAF Motors også i 2015 festivallen kørende, bogstaveligt. Der bliver nemlig indregistreret 4 spritnye Hyundai biler til festivallen, som den næste måneds tid skal køre land og rige rundt for at få de sidste aftaler i hus inden festivallen skydes i gang d. 9. juni.

Udover at donere de mange penge og biler, klæder RAF Motors også alle festivallens medarbejdere på i smarte T-shirts.

Se mere på Sølund hjemmeside og støt op om det gode formål for handicappede www.solundfestivalen.dk

Medhjælper tilbud

Leave a Reply