Oplev hele Peugeots modelprogram RAF Motors A/S i Horsens
Du finder altid Peugeot modeller med stor variation i forhold til størrelse, køreegenskaber, brændstoftype og rummelighed. Besøg RAF Motors A/S, og find den Peugeot, som passer netop til dig.

PEUGEOT PERSONBILER

Kontakt vores Peugoet specialist
Daniel Rørbæk er overordet Peugoet ansvarlig hos RAF Motors. Har du spørgsmål, så kontakt Daniel: Tlf. 8711 8811 – dar@rafmotors.dk

Peugeot 108 3 dørs/5 dørs
Peugeot 108 er chik og elegant, original og karakteristisk, skræddersyet til en sofistikeret livsstil.
Læs mere her

Peugeot 208 3 dørs/5 dørs
Den nye generation Peugeot 208 har fået et mere markant, sportsligt og stilrent design.
Læs mere her.

Peugeot 208 fås også som Van
Læs mere her

Peugeot 2008 Crossover
Robust som en SUV og kompakt som en bybil – 2008 Crossover forener det bedste fra to universer.
Læs mere her

Peugeot 2008 fås også som Van
Læs mere her

Peugeot 308 5 dørs/308 SW. Peugeots team af designere og ingeniører har konstrueret en fræk, intuitiv og moderne hatchback med et stilrent design.
Læs mere her.

Peugeot 3008
Solidt bygget, mere dynamisk og endnu mere elegant end før, takket være dens smarte opdateret design. Den nye 3008 Crossover byder på en helt ny køreoplevelse.
Læs mere her

Peugeot 508
Peugeot har lavet store ændringer på den nye 508. Med et mere stilrent eksteriør samt forbedret og udvidet teknologi er man garanteret en køreoplevelse af meget høj kvalitet.
Læs mere her

Peugeot 5008
Den nye Peugeot 5008 er designet til at være den perfekte rejsepartner for hele familien, takket være sine elegante linjer, rummelighed, alsidige kabine og brugervenlige cockpit.
Læs mere her

PEUGEOT VAREBILER

Peugeot Bipper
Bipper er designet til brug i byen. Designet på Bipper udtrykker en moderne kompakt og robust bil. Læs mere her

Peugeot Partner
Designet på Partner er afbalanceret og udtrykker robusthed. De flydende og dynamiske linier, den brede forkofanger og det todelte luftindtag bryder med det vante varebilsdesign. Læs mere her.
Fås også som el-bil. Læs mere her

Peugeot Expert
Et effektivt arbejdsredskab med dynamiske køreegenskaber, høje komfort og enestående sikkerhedsniveau kendetegner Peugeot Expert Læs mere her.
Fås også som el-bil. Læs mere her

Peugeot Boxer
Peugeots nye Boxer kan med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje. Læs mere her