Forkæl dig selv med en luksusdyt

RAF Motors skifter stil og lancerer salg af rendyrket luksusbiler med automatgear og hele pivtøjet. Der bliver tale om brugte modeller med få kilometer på tælleren, men med alt det ekstraudstyr, du drømmer om. Luksusbilerne er til at finde i forretningen fra d. 1. september 2017

 

RAF Motors i Horsens vil fra den 1. september og i fremtiden satse langt mere på salget af brugte biler. Der bliver ikke tale om udslidte lig, men alene lækre modeller til rimelige priser.

»Der bliver primært tale om biler der maksimalt er fire år gamle, og de vil højest have kørt 80.000 kilometer,« siger Per Kirkegaard, der er indehaver af RAF Motors. RAF Motors vil dog stadig satse stærkt på deres hjertebarn Hyundai

Køb og kør trygt på vej

RAF Motors’ mål er at give kunderne mulighed for at vælge en bil i høj kvalitet og samtidig garantere, at kunderne kommer trygt igennem salget og videre ud på vejene. Det kommer til at ske ved, at bilerne bliver solgt med en såkaldt RAF Plus Garanti, der sikrer at

kunderne får en langt bedre behandling, end det der er almindelig praksis i branchen.

»Vi giver kunderne mere service, end det er normalt ved handel med brugte biler. Det gør vi for at sikre, at bilkøberne kommer trygt på vej, når de forlader os med deres nye brugte bil,« siger Per Kirkegaard.

Med garantiordningen følger blandt andet et års fuld garanti, 30 dages ombytningsret og derudover leveres bilen serviceret og nysynet.

Som køber skal du heller ikke vente på en klargøring, da ingen biler kommer ud i butikken før de er fuldt serviceret og klargjort.

»Køber man en ny bil skal man vente på levering. Køber du en brugt bil hos os, kan du køre herfra i bilen med det samme. Da vi først sætter bilerne til salg, når de er 100 procent i orden og godkendt fra vores værksted,« siger Per Kirkegaard.

Wellness på vejen

Udover en ekstraordinær god service vil kunderne også møde et udvalg af yderst luksuriøse brugte biler.

»Vi arbejder meget i dag, og sidder mange timer i bilen til og fra arbejde. Derfor skal man huske at være god ved sig selv, og det kan man eksempelvis ved at vælge en brugt bil fremfor den nye og så til gengæld vælge en model med en masse ekstra udstyr, der giver mere glæde i de timer, du tilbringer i bilen,« fortæller Nikolaj Kirkegaard, der er medejer af RAF Motors.

Bilforhandleren satser primært på biler med automatgear, læderkabiner, navigationscomputer, LED lygter, alufælge og andet grej, der adskiller luksusmodellen fra standardmodellerne. Luksusbilerne fra RAF Motors kommer til at ligge i en prisklasse mellem 80.000 – og 400.000 kroner, og der bliver et rigt udvalg af forskellige bilmodeller, så du kan finde både familiebilen og egoistmodellen blandt udvalget af brugte biler.

bil-raf