Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsål til enten værkstedet eller salgs afdelingen kan du muligvis finde svar her. Finder du ikke hvad du søger er du velkommen til at kontakte os direkte.

Spørgsmål til værkstedet:

Ja, 25 stk. Book den på hjemmesiden eller pr. tlf.

Altid gratis hente/bringe service

Ja, tjek priser her »

Er din bil ikke ny kontakt værkstedet for tilbud.

En fast mdr. ydelse der dækker alle dine serviceudgifter i 3-5 år efter valg af periode. Inkl. bremser.

Hvad koster det? Se prisliste »

Når en advarselslampe lyser og man er i tvivl om dens betydning, så skal man først og fremmest kigge i bilens instruktionsbog, så sørg altid for at den ligger i bilen. Hvis ikke du har en instruktionsbog i bilen, så kan du altid ringe til vores værksted på +45 87 11 88 00. – Det er dog vigtigt at du kender til farverne, hvis lampen lyser rød er det vigtigt at du stopper bilen og ringer til din vejhjælp. Hvis lampen til gengæld lyser gul, kan du fortsætte til nærmeste værksted. Dækker min garanti? Er der en fejl på din bil, inden for garantiperioden (5 år ved Hyundai og 2 år ved Peugeot) og du har passet dine services ved et aut. Værksted med originale reservedele. Dækker din alt andet end sliddele.

Er der en fejl på din bil inden for garanti perioden (5 år Hyundai – 2 år Peugeot) og du har passet dine service hos et autoriseret værksted med originale reservedele, dækker din garanti alt andet end sliddele.

Spørgsmål til salgsafdelingen:

Omgående levering på a, b, og c klasse biler (enkelte farver kan være undtagen)

Special valgte biler, med optioner kan levering være op til 3,5 mdr.

Har du en ældre bil, vil du hos RAF- afhængig af kampagner, altid kunne få op til 20.000 kr. for din nuværende bil. dvs. altid en høj merpris for din nuværende bil. Endvidere kan skrotpræmien bruges til udbetaling. (forudsætter finansiering via RAF)

Nummerplader, forsikringsadministration, mekanisk gennemgang, opfyldning af væsker samt klargøring.

Vi anbefaler diesel ejere til at køre +20.000 km årligt, yderligere skal kørslen ikke indeholde for mange korte ture. Hermed opnår man, en bil der kan køre langt på literen. Kører du mindre end 20.000 km, men er glad for diesel bilens moment, til bl.a. træk af campingvogn, hest eller blot nyder den kvikke fremdrift, findes løsningen også til dig.

Du skal blot vælge en nyere diesel bil (renser selv partikelfilter), – overholde service rettidigt og køre en længere tur én gang om ugen (+30 km hver vej). Ydermere skal du, påføre additiv sammen med dit brændstof, med jævne mellemrum. Følger du vores rådgivning, har du en fantastisk bil, der ikke volder dig problemer.

Nedenstående indikator fra FDM kan, give dig et godt økonomisk overblik. Har du en glæde ved duften af ny bil ofte, have faste udgifter og dermed en økonomisk tryghed samt en lav udbetaling, så er leasing lige dig!

Kender du til gengæld ikke dit km forbrug, og lider din bil af dagligdagens slidtage fra børn, hund, oppakninger eller cigaretter, bør du nok købe dig bilen.  Test om det kan svare sig at lease her »

læs mere om leasing på vores hjemmeside: Privatleasing »

En god tommelfinger regel er at lave dit billån over 72 mdr. dvs. 6 år, i det tilfælde du/i godt kunne tænke jer og skifte bil om 3-4 år. I givet fald vil du/i her have en fornuftig friværdi i bilen til evt. og kunne dække hele eller meget af udbetaling på næste bil. Tages lånet over 84 mdr. vil bilens værdi og restgæld ofte følges ad. Hvor 96 mdr./8 år kun anbefales til personer der beholder deres biler i længere tid, eller indbetaler penge ind på bilen i ny og næ.

Du kan altid indbetale penge på dit billån. Herefter er det op til dig om lånets løbetid skal forkortes, eller om restgælden blot skal nedbringes. Du opnår her også en rentebesparelse.

Har du billån igennem Jyske Finans eller andre banker koster ændringen mellem 500-1500 kr. Har du billån igennem Santander er dette gratis, men hvis du vælger at indfri dit lån er der en omkostning på 750 kr.

Altid! og især til unge mennesker – Fra 290,- pr. mdr. Kontakt os for priser for fremmedmærker.
Se mere på siden: Bilforsikring »