Har du overvejet at lease?

Der kan være store fordele, for dig som bilkøber, ved at lease din nye bil. Dog kan der være nogle ting man skal være opmærksom på, for ikke at komme til at betale for meget. I det følgende vil vi give dig overblik:

Kend dine omkostninger

Kend dine omkostninger: – Med RAF Leasing bliver bilbudgettet let at overskue. Du har fuld råderet over bilen og ved præcis, hvad din bil koster dig i den aftale periode. Derudover slipper du for uforudsete omkostninger til servide og vedligeholdelse. Du får heller intet besvær med at komme af med bilen igen. Vi står nemlig klar til at modtage, når aftalen udløber.

Lav førstegangsydelse

Hvis du fremover vælger leasing kontra køb kommer du hurtigt billigt på gaden i en ny bil. RAF Motors kan nemlig prale med Danmarks laveste førstegangs ydelse; nemlig kun fra 5.000 kr. Modsat køb med evt. finansiering, hedder det min. 20 %, hvilket hurtigt svare til 30-35.000,-.

Intet værditab

Når din leasingaftale løber ud, skal du ikke bekymre dig om bilens værditab. Når du har valgt Leasing hos RAF, er det os, der står som ejer af bilen. Du har blot været lejer af den. Derfor er værditabet heller ikke din hovedpine. Det er en væsentlig fordel.

Slut med ubehagelige overraskelser

Det er ganske let at overskue budgettet med RAF Leasing. Du ved nemlig på forhånd, at du ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser. Udgifter til service evt. reparationer, viskerblade, pærer mv. står vi nemlig for. Det eneste, du skal tage højde for i dit budget, er dine udgifter til brændstof, den grønne ejerafgift, forsikring og eventuelle udgifter i forbindelse med ekstra dæk. Slut med dyre regninger på service og reparationer.

Helt ny bil

hver gang – Du kører altid i en ny bil, når du vælger Privatleasing. For når aftalen udløber, typisk efter to eller tre år, kan du blot lave en ny aftale. En ny aftale hos RAF Leasing, betyder en spritny bil til dig igen. Så hvis du nyder fornemmelsen af ny bil, giver leasing dig en unik mulighed for at opleve den ofte.

Kend dit kørselsforhold

2 kr. pr. overkørt km kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke kender dit kørselsmønster.

Pas på din bil

Ved endt leasing forløb vil du blive faktureret for evt. skader, buler ridser der ikke kan poleres væk. Pletter og huller på Interiør der ikke kan renses væk, vil du også blive faktureret for.