Effektiv undervognsbehandling i Horsens

RAF Motors i Horsens leverer også markedets bedste og mest miljøvenlige undervognsbehandling. På vores eget Tectyl Center tilbyder vi både effektiv og holdbar undervognsbehandling samt støjdæmpning, der reducerer støjniveauet i bilens kabine med op til 50 %.

Tectyl undervognsbehandling er en slidstærk, voksbaseret rustbeskyttelse, som har op til 30 % mindre forbrug af materialer end traditionelle behandlinger – derudover har Tectyl rustbeskyttelse markedets absolut laveste indhold af opløsningsmidler.

Tectyl booking

Vi vil gerne yde en optimal service til vores kunder. Derfor har vi gjort det muligt for dig at bestille tid til vores Tectylbehandlinger over E-mail. Nemt og hurtigt og præcist på det tidspunkt, der passer dig bedst.

  Oplysninger om dig:

  Oplysninger om reparationen:

  Undervognsbehandling / KompletbehandlingStøjdæmning
  Ja tak , jeg ønsker en lånebil (90kr.)

  Oplysninger om din bil:

  Jeg er indforstået med aftalen først er gældende, når Raf Motors har kontaktet mig

  Drypfri undervognsbehandling

  Undervognsbehandlingen udføres altid af specialteknikere og omfatter afmontering af bilens skjolde/bundpladser, hjul og inderskærme i hjulkasser, en grundig afrensning af alle salt – og skidtrester i alle skjulte hulrum, vanger, døre, paneler og klapper mv.

  Herefter påføres den drypfri og transparente rustbeskyttelse på hele undervognen, ophæng og vanger m.m. samt en afsluttende påføring af et særdeles stærkt slidlag på hele undervognen.

  Efter undervognsbehandlingen klargøres bilen naturligvis med vask, aftørring og hærdning af bilen, så den er ren og klar til afhentning.

  Kig indenfor hos RAF Motors i Horsens og hør om den miljøvenlige Tectyl undervognsbehandling.

  Tectyl kompletbehandling er en slidstærk, voksbaseret rustbeskyttelse, som har op til 30 % mindre forbrug af materialer end traditionelle behandlinger – derudover tilbyder Tectyl rustbeskyttelse med markedets absolut laveste indhold af opløsningsmidler.

  Kompletbehandling er til:

  • Alle biltyper (personbiler, kassevogne og lastbiler etc.)
  • Nyere biler uden rustbeskyttelse
  • Ældre biler med begyndende rust
  • Biler behandlet med anden rustbeskyttelse

  Behandlingen inkluderer:

  • 3 års behandlingsinterval/holdbarhed – inkl. Gratis kvalitetskontrol hver 2. år.
  • Garanti i op til 30 år
  • At produktet er drypfrit

  Det er sjælendt for sent at rustbehandle din bil med en kompletbehandling. Uanset stand og alder tilbyder vi en gratis kontrol af bilens rusttilstand.

  Støjdæmpning

  Som de første på markedet har Tectyl udviklet en special støjdæmning til din bil. Denne behandling kan reducere støjniveauet i bilens kabine med op til 50 %. En Tectyl støjdæmning øger din komfort i bilen, så det bliver lettere at høre radio og føre en almindelig samtale i bilen. Støjdæmningen er perfekt til nyere biler og kassevogne og reducerer støj fra dæk og vej mærkbart.