Leasingbiler

Filter products Showing all 24 results
Vælg mærke
Vælg model
Vælg brændstof

Fordele ved privatleasing

Hos RAF Leasing i Horsens får du de bedste vilkår samt priser!

Økonomisk tryghed
Fast mdl. Ydelse
Inkl. Serviceaftale
Intet værditab
Fuld garanti og service i hele løbetiden

Ingen bekymring om udgifter til bankerne
Når løbetiden ophøre stiller du blot bilen
Ingen uforudsete udgifter
Kend dine omkostninger
Lav førstegangsydelse

Fordele ved flexleasing

RAF Motors tilbyder gode vilkår inden for flexleasing

Mindre udbetaling
Mindre kapitalbinding
Mindre værditab

Laveste mdr. ydelse
Du finansiere ikke fuld afgift og moms
Ej en bil uden afgift og åben dørene til hele europa ved videresalg

Fleksibel privatleasing i Horsens

Drømmer du om en ny eller brugt bil med en lav månedlig ydelse og kendte omkostninger de næste mange år, er privatleasing måske noget for dig.

Alle biler leases på en FDM-kontrakt, og med privatleasing hos RAF Motors i Horsens kan du lease nye og brugte biler på samme vilkår. Bilbudgettet bliver let at overskue, og med privatleasing ved du præcis, hvad din bil koster dig i den aftalte periode.

Derudover slipper du for uforudsete udgifter til service og vedligeholdelse. Og med privatleasing får du heller intet besvær med at komme af med bilen igen, da du blot kører den retur til FDM, som gør bilen op.

Danmarks laveste førstegangsydelse på privatleasing

RAF Motors kan prale af Danmarks laveste førstegangsydelse, fra 5.000 kr., og når leasingperioden er udløbet, skal du heller ikke bekymre dig om bilens værditab.

Når du har valgt privatleasing hos RAF Motors, er det os, der står som ejer af bilen. Du har blot været lejer af den, og derfor er værditabet heller ikke din hovedpine.

Det eneste, du skal tage højde for i dit budget ved privatleasing, er dine udgifter til brændstof, den grønne ejerafgift, forsikring og eventuelle udgifter i forbindelse med ekstra dæk. Slut med dyre regninger på service og reparationer.

Kom indenfor hos RAF Motors i Horsens og få en snak om privatleasing.

Vi hos Raf Motors sætter stor pris på fuld gennemsigtighed. Derfor har vi investeret en betydelig sum penge i et komplet fotostudie. Dette studie gør det muligt for jer at opleve bilen hjemmefra, næsten som var I fysisk i vores forretning. Når I besøger en af vores annoncer, vil I finde to forskellige links. Disse links giver jer mulighed for at se bilen indvendigt og udvendigt i 360 grader, med mulighed for at zoome ind og ud. Alle billeder tager vi selv